Hirdetés

A Madden 21 is hosszabb ideig kapja meg az ingyenes Xbox Series X-es frissítést

|

Az EA-nek természetesen sikerült felingerelnie a játékosokat azzal, hogy csak limitált ideig akarta a következő Madden játék next-genre való frissítését ingyenesen adni, de most visszakozott.

Hirdetés

Az Xbox Series X egyik legszimpatikusabb funkciója a Smart Delivery, melynek köszönhetően az Xbox One-re vásárolt játékainkat nem kell újra megvásárolnunk, ha átváltunk a Microsoft következő generációs konzoljára, mivel Series X-en egy szimpla frissítés után megtaláljuk azokat a könyvtárunkban, pontosabban az eredeti játékok új kiadását. Persze az EA szemében ez már túlzottan nagy jófejség lett volna, így időlimithez kötötte az egészet, de most kénytelen volt engedni a közösség nyomásának. 

Hirdetés

Az EA az Inside Xboxon jelentette be, hogy a Smart Deliveryhez hasonló saját kezdeményezését Dual Entitlementnek hívják majd. Ez lényegében annyiban különbözik, hogy csak egy bizonyos ideig szerezhetjük be az ingyenes frissítést, utána ugyanúgy meg kell vennünk a játékot Series X-re is, függetlenül attól, hogy Xbox One-on egyszer már fizettünk érte. Konkrét példával élve: az idén ősszel érkező Madden 21-et 2020. december 31-ig kell megvásárolnunk ahhoz, hogy 2021. március 31-ig igénybe vehessük az ingyenes frissítést. Tekintve, hogy az Xbox Series X valamikor a karácsonyi szezonban jelenik meg, ez azt jelenti, hogy maximum 4-5 hónapra futotta az EA kegyéből. 

Érthető módon ez a nem túl elegáns húzás meglehetősen heves ellenérzéseket váltott ki a rajongókból, emiatt a kiadó megváltoztatta a feltételeket, tehát egészen addig ingyenesen kapjuk majd meg a frissítést, ameddig 2021 őszén meg nem jelenik a Madden 22. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)