Hirdetés

A Madden NFL 21-ből is kikerül a Washington Redskins neve és logója

|

Nyolcvanhét év után kap új nevet a profi amerikai foci egyik csapata, a változást pedig természetesen a Madden NFL 21 is leköveti.

Hirdetés

Az Electronic Arts sportjátékainak egyik legnagyobb vonzereje mindig is az volt, hogy a kiadónak sikerült megszereznie a legnagyobb profi ligák licenceit, ez nincs másként az amerikai foci esetében sem, ahol minden átigazolást és más változtatást be szokott építeni a Madden NFL széria. Az EA Tiburon dolgát ezzel kapcsolatban egy kicsit megnehezíti a liga, ugyanis elég hirtelen döntött úgy az egyik csapat, hogy nevet változtat.

Hirdetés

A Washington Redskins csapatára régóta elég nagy nyomás nehezedett, hogy cseréljék le a még 1933-ban kiválasztott "rézbőrűek" elnevezést, viszont egészen a közelmúltig ellenállt a csapat tulajdonosa. Idén viszont a márkával kapcsolatot elégedetlenség minden korábbinál látványosabb lett, a csapat részvényesei mellett több szponzor is nyíltan kérte a névváltást, sőt, a partnereik elkezdték levenni saját weboldalaikról a Redskinshez kapcsolódó ajándéktárgyakat. Így július 13-án a tulajdonos bejelentette, hogy új neve lesz a D.C. csapatának, a klub új arculatáról viszont még nem született döntés.

A Madden NFL 21 fejlesztői egy, a Polygonnak írt közlemény szerint üdvözlik a névváltást és várják az új logót, mezeket és csapatnevet, hogy beépíthessék a játékba. Amíg ezzel nem áll elő a Dan Snyder által vezetett szervezet, addig egy kitalált washingtoni csapattal helyettesítik a Redskinst, amint pedig elkészül az új külső, azt is beépítik a játékba. Az EA elmondta, hogy mivel az új Madden már a fejlesztés legutolsó fázisaiban jár, a lemezes változat vásárlóinak is online élesített frissítésekre lesz szüksége, hogy ezeket a változtatásokat megkapják, amik például a kommentárt, a stadion kinézetét, a szurkolók öltözékét, a statisztikai grafikákat és a mezeket is érintik majd.

"A megjelenéskor a játékosaink még találkozni fognak néhány, már elavult utalással a washingtoni csapatra a játék más területein, de ezeket is eltávolítjuk majd további frissítésekben, amiket a megjelenés után nem sokkal élesítünk majd" - nyilatkozta a kiadó képviselője. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)