Hirdetés

A Madden NFL 21 újdonságait vesézi ki az új trailer

|

Az EA Sports kiadott egy trailert, ami megválaszolja az ősöreg kérdést: idén mi az új az NFL-ben?

Hirdetés

Valószínűleg tömegek döbbentek le, mikor kiderült, hogy bizony idén is lesz új Madden NFL epizód. Az amerikai foci virtuális verziója az idei kiadással is frissül természetesen látványában, irányításában, játékrendszereiben, és a felvonultatott játékosok listájában. Mindezekről részletesen mesél a lenti trailer.

Hirdetés

A szokásos hangulatkeltés helyett az EA ebben a videóban tényleg az új játékmechanikák bemutatására koncentrált, így a széria rajongói élesben láthatják, hogy mire számíthatnak majd, amikor először elindítják majd a legújabb Madden NFL-t.

A Madden NFL 21 megjelenése 2020. augusztus 28-án várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Az év későbbi szakaszában a játék PlayStation 5-re, Xbox Series X-re és Stadiára is elérhetővé válik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)