Hirdetés

A Mafia 3: Definitive Edition fájljai között egy teljes berlini pálya lapul

|

Jó eséllyel a Hangar 13 fejlesztőcsapat egy elkaszált projektjéből származnak a modellek, melyeket most egy YouTuber túrt elő a játék mappáinak mélyéről.

Hirdetés

Egy játék fájljai között kifejezetten érdekes dolgokra akadhatnak a szakavatott szemek, így kerülhetnek elő például elkövetkezendő frissítésekre utaló nyomok vagy éppen soha meg nem jelent tartalmak is. A nemrég kiadott Mafia 3: Definitive Editionből valakinek a Hangar 13 fejlesztőcsapat egy korábbi projektjének pályáját sikerült előkotornia. 

Hirdetés

A Sliderv2 nevű YouTube csatornán látott napvilágot az a videó, melyben Berlin egy jókora szeletének videojátékbeli modelljei láthatóak. Ezek fölé sikerült valahogy bevarázsolni Lincoln Clay-t, akivel egy kicsit kószálni is sikerült a német fővárosban. Ugyan az épületek még csak vázlat szinten léteznek, de a látkép már így is kifejezetten érdekes, pláne, ha valaki ismeri ezeket a helyszíneket.  

A pálya jó eséllyel a Hangar 13 egy korábban fejlesztett játékából, a Rhapsodyból származik, ami a '80-as években játszódott volna, a sztorija szerint pedig egy orosz származású zsidó férfi lett volna a főszereplő, aki szülei meggyilkolását akarja megbosszulni. A projekt végül parkolópályára került, hiszen a stúdió a Mafia franchise vizeire evezett, és jelenleg is azt kalapálja; legközelebb például a Mafia: Definitvie Editiont várhatjuk tőlük, mely előre láthatóan augusztus 28-án érkezik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)