Hirdetés

A Mafia: Definitive Edition elképesztően gyönyörű lett pár beállítás segítségével

|

A Mafia tavalyi újrakiadása egyébként is az elmúlt évek egyik legszebb játéka lett, de a Digital Dreams alkotója még tovább feszítette motor lehetőségeit.

Hirdetés

Voltak problémák a Mafia csomaggal, de azok egyike sem a Mafia: Definitive Editiont érintette. Egy gyönyörű címet kaptunk tavaly, ami ráadásul újra elmesélt nekünk egy ikonikus történetet a gaming világból. Mi többet nem is kívánhattunk volna, de Digital Dreamsnél más volt a helyzet.

A német YouTube videós még tovább akarta izzasztani a hardvereit, és a végletekig akarta feszegetni a Definitive Edition lehetőségeit. Az eredmény már már a fotó realizmus határát súrolja.

Hirdetés

Digital Dreams egy reshade beállítás segítségével, a játék beépített ray-tracing lehetőségeinek kimaxolásával és a 8K-s felbontás erejével egy gyönyörű városba kalauzolt el bennünket.

Ha ezt a videót megmutatnánk valakinek, akinek a szemei nincsenek hozzászokva a videojátékok grafikai megjelenítéséhez, akkor könnyen lehet, hogy összetévesztené azt egy film felvételével.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)