Hirdetés

A Mafia: Definitive Edition fejlesztői már a saját projektjükön dolgoznak

|

Nem lehetetlen, hogy idővel visszatérjenek a Mafiához, de először tudni szeretnék, hogy van-e egyáltalán igény a folytatásra.

Hirdetés

Néhány hét múlva érkezik a Mafia: Definitive Edition, ami után a fejlesztő Hangar 13 új projektek felé fog fordulni. A játék rendezője, Haden Blackman elmondta, hogy már régóta dédelgetnek egy teljesen új szériát, de előbb az első Mafia játék remake-jével akarták teljessé tenni a kört. Az, hogy visszatérnek-e még a franchise-hoz, a rajongókon múlik.

Hirdetés

Haden szerint egyszerűen csak látniuk kell, hogy van-e a játékosoknak igénye egy újabb Mafia címre.

"Nem mondanám, hogy a Mafia: Definitive Edition után végeznénk a franchise-zal. Vannak ötleteink, de sok múlik majd azon, hogy milyen lesz a remake fogadtatása, és hogy milyen jól szerepel a piacon."

A Hangar 13 már a Mafia III utolsó DLC-je után is elkezdett dolgozni egy új IP-n. Akkor a Rhapsody projektről csicseregtek a madarak, ami egy Berlinben játszódó kém-kaland lett volna. Egyelőre nem tiszta, hogy ennek a fejlesztését folytatják-e vagy valami teljesen másra koncentrálnak.

Első körben viszont a legtöbbeket valószínűleg még az foglalkoztatja, hogyan is sikerül a Mafia: Definitive Edition. Az első Mafia epizód remake-je szeptember 25-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Nemrég láthattunk belőle egy combosabb gameplay anyagot is:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)