Hirdetés

A Mafia: Definitive Edition magyar feliratos előzetese meghozza a hangulatod

|

Ismerős, de megszépült arcok jelennek meg a Mafia: Definitive Edition sztorit felvezető trailerében.

Hirdetés

Augusztus 28-án vagy megszeretteti, vagy örökre meggyűlölteti magát minden rajongóval a Hangar 13, ami egy kifogásolható minőségű Mafia III-at és egy bakiktól hemzsegő Mafia II: Definitive Editiont adott nekünk a közelmúltban. Remélhetőleg a 2K Games szigorúbban bánik a fejlesztőkkel, mert az első Mafia remake-jét nem ronthatják el.

Hirdetés

A PC Gaming Show keretében bemutatott előzetes játékmenetet nem mutat, de a hangulatot megalapozza. Láthatjuk benne Tommyt, Norman nyomozót, valamint szó esik Lost Heaven egyik nagy maffiafőnökéről, Don Morellóról, és láthatjuk a másik oldalon álló, szívünknek kedves arcot, Don Salierit.

Bár a játék maga angol nyelvű lesz, készítettünk a videóhoz magyar feliratot, fogyasszátok egészséggel:

Minket azért lázba hozott, ti hogy vagytok ezzel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)