Hirdetés

A Magicka Vietnam ihletforrásai, többjátékos mód

|

A Magickát készítő Arrowhead nem csak a Vietnam ihletforrásairól is beszélt, hanem egy lehetséges multis módról is!

Hirdetés

A Magicka egy fantasy hack'n'slash játék, amiben a humoron kívül egyedi varázslási rendszert is láthattunk. Nem rég bejelentették a kiegészítőjét, Vietnam alcímmel. Mi van?!

Bizony, a kis varázslókkal Vietnámban fogunk harcolni. Furcsának furcsa, viccesnek (reméljük) vicces lesz.

Johan Pilested, az Arrowhead alapítója ezt nyilatkozta: "Nagy DICe rajongók vagyunk, és azon gondolkodtunk, vajon mit fognak szólni, amikor a sajtóközlemény megjelenik(...) Aztán megláttuk, hogy linkelték [az előzetest] a hivatalos oldalukra."

További művekből is merítettek, mint például a Rambo, a Metal Gear Solid, az Apokalipszis Most, a Left 4 Dead, vagy a Lost.

Korabeli fegyverek is lesznek, az M-60-tól kezdve, az RPG-n, Mosin Naganton keresztül az AK-47-ig szinte minden.

A multiról pedig csak tényleg utalás szinten tudhatunk: a Magicka Twitter oldalán megjelent egy bejegyzés, ahol PvP, azaz játékos-játékos elleni harcot emlegettek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)