Hirdetés

A magyar Neocore Games mostantól csak mobilokra fejleszt

|

A The Incredible Adventures of Van Helsing trilógia és a Deathtrap magyar fejlesztőstúdiója feladja a PC-s fejlesztést. A mobiloké a jövő.

Hirdetés

A magyar játékfejlesztés egén legfényesebben ragyogó csillag, a Neocore Games furcsa - ámde ma különösképpen logikusnak tűnő - lépésre szánta el magát.

A King Arthur, a The Incredible Adventures of Van Helsing trilógia és a Deathtrap stúdiója a hivatalos oldalon bejelentette, hogy szakít a PC-vel és mostantól csak a játékvilág legkedveltebb platformjára, mobilokra fejleszt. A hivatalos közlemény szerint a "PC már nem jövedelmező", ezért döntöttek úgy, hogy inkább iOS-re és Androidra költöztetik a portfóliójukat. Érthetetlen módon a közkedveltebb Windows Phone-ok és Symbian-alapú rendszerek kimaradnak a szórásból.

A Neocore Games - feltehetően brit tudósokkal együttműködve - arra a következtetésre jutott, hogy az MMORPG-khez, illetve az RTS-ekhez hasonlóan az akció-szerepjátékok is remekül irányíthatóak egy 7"-es érintőképernyőn. 

Nincs miért aggódni, a mentéseiteket átvihetitek majd a telefonos verzióra is. Illetve kenyérpirítóra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)