Hirdetés

A magyar Tök alsó - Magic Boys kritika

|

Két magyar pasi vicces kalandjai Londonban. Kell ennél több? Talán egy jó forgatókönyvre azért szükség lett volna.

Hirdetés

Koltai Róbert a nemzetközi piacok meghódítását tűzte ki célul, ezért Ivo Marlov brit forgatókönyvírót kérte fel a szövegkönyv kidolgozására. Az alapsztorit, amiben a két főhős eredetileg az Északi-sarkra ment volna, végül átrakták Londonba. Ez a brit író ötlete volt. Lehet ez egy új trend a rendezők között, hogy adjunk angol címet a filmnek. Beszéljünk benne nagyrészt angolul és a magyar színészek mellé hívjunk meg külföldieket.

Lehet a magyar produceri gárda azt hitte, hogy ez elég lehet a sikerhez. Ezekkel a nagy vállalkozásokkal egy bajom van. Tényleg felmérjük, hogy a külföld mire kíváncsi belőlünk? A művészfilmek évről évre bizonyítják egyediségünket. Ezzel nincs is baj. Valljuk be, hogy egy igazán jó vígjátékot nemzetközi szinten sikeressé tenni nagy falat. Ehhez nem elég az angol forgatókönyv és a világsztárok sem.

A teljes kritikát a CineStar honlapján olvashatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)