Hirdetés

A Mario Kart és Fall Guys keverékét játszhatjátok most ingyen a Steamen

|

Apró verdák volánja mögé pattanva pörgethetünk nagy versenyeket.

Hirdetés

A Mario Kart sorozat a mai napig az egyik legnépszerűbb videojáték-franchise a világon. Időről-időre felbukkan egy-egy kihívó, amely megpróbálja elcsenni a koronát a bajszos olasz vízvezeték-szerelőtől és haverjaitól, de ennek általában üres szerverek és lehaló támogatás a vége. Talán majd a Stampede: Racing Royale lesz az első kivétel.

A Sumo Digital (The Texas Chain Saw Massacre, Sonic & All-Stars Racing Transformed Collection) új játéka egy online autóversenyzős móka, amiben nem csak a gázpedált kell majd nyomkodnunk. Battle royale jellegű alkotásról lévén szó, a szokásos körpályáknál bonyolultabb kihívásokat kell teljesítenünk a győzelemhez.

Hirdetés

A Fall Guys formuláját követve a Stampede 60 játékost zár össze egy ügyességi versenyben. Lesznek pályák, ahol csak le kell majd hagynunk a többieket, de arénák is, ahol power uppokkal kell agyonlőnünk őket. A verseny végén csak egy túlélő maradhat, aki dicsőségesen emelheti majd magasba a kupát.

A Stampede-et most mindenki ingyenesen játszhatja, köszönhetően a tegnap indult tesztidőszaknak. Ha ki akarjátok próbálni a mókát, akkor annyit kell tennetek, hogy a vonatkozó Steam aloldalon hozzáférést kell kérnetek. Ezt automatikusan fogjátok megkapni, így a gombnyomás után szinte azonnal verethetitek is már a köröket.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)