Hirdetés

A Marvel filmek veteránja is besegít a következő Spider-Man játékba

|

A Marvel filmes univerzumának egyik művésze is csatlakozott az Insomniac-féle Marvel's Spider-Man 2 fejlesztéséhez.

Hirdetés

Az Insomniac Games mindig is a játékipar legmegbízhatóbb és legkonzisztensebb fejlesztőcsapatai közé tartozott, ám a 2018-as Marvel's Spider-Man talán még így is meglepte a rajongókat a kiváló játékmenetével és remek látványvilágával.

A csapat természetesen már kőkeményen dolgozik a folytatáson (illetve a Rozsomák-játékon), aminek a fejlesztéséhez most egy olyan név is csatlakozott, ami akár még garancia is lehet arra, hogy a következő rész látványára se lehessen egy rossz szavunk se.

Hirdetés

Nemrég kiderült, hogy az Insomniac Games felvette Davis Carvalhót, aki korábban olyan Marvel-filmek látványvilágát segített kidolgozni, mint a Doctor Strange, az Amerika Kapitány: Polgárháború, a Thor: Ragnarök, vagy a Marvel Kapitány.

Carvalho most a Marvel's Spider-Man 2 csapatát fogja art directorként erősíteni, amire valószínűleg azért volt szükség, mert az első rész és a Spider-Man: Miles Morales művészeti rendezői, Grant Hollis és Gavin Goulden a LinkedIn profiljuk szerint jelenleg a Rozsomák adaptáción dolgoznak, így nem tudják eléggé megosztani a figyelmüket két ilyen nagyságrendű projekt között.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az mindenesetre biztos, hogy a Spider-Man 2 jó kezekben van, már csak azért is, mert a Carvalho a filmek mellett játékok terén is rendelkezik tapasztalattal, hiszen olyan címeken dolgozott UI tervezőként, mint a Mortal Kombat X vagy a Halo Infinite.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)