Hirdetés

A Marvel hősök háborúba indulnak a Fortnite karakterei ellen

|

Ma élesedik a Fortnite Chapter 2 - Season 4, ennek kaptuk most meg a kedvcsináló anyagait. A friss videókból pedig kiderül, hogy Thor mellett egy halom másik képregényhős is tiszteletét teszi az Epic Games játékában.

Hirdetés

Az már egy ideje tudjuk, hogy Thor lesz a főszereplője a Fortnite legújabb szezonjának, az új évadot felvezető képregények pedig erősen utaltak arra, hogy nem a mennydörgések asgardi istene lesz az egyetlen Marvel karakter, akit skin formájában megkaparinthatnak a játékosok. Thor egyébként legújabb, aktuális képregényes küllemét kapta meg a játékban, hozzá pedig a jelek szerint olyan hősök és antihősök csatlakoznak, mint Rozsomák, Amazon (She-Hulk), Vasember, Mystique, Fátum Doktor (Doctor Doom), Groot, és Vihar (Storm) az X-Men csapatból.

Hirdetés

A Nexus War címmel érkező új szezonban az alábbi friss előzetes alapján a Fortnite ismert karakterei és a képregényhősök kezdetben egymás ellen harcolnak, később azonban össze kell fogniuk egy sokkal nagyobb fenyegetés, a világfaló Galactus ellen.

A megszokott módon most is külön előzetest kapott a Battle Pass, vagyis a Fortnite szezonbérlete, amelyben Thor név szerint is említi az egyes hősöket - ebben a videóban egyébként az is jól látszik már, hogy Groot vállát ott feszít kedvenc űrbéli mosómedvénk, Mordály.

Egyelőre még nem teljesen világos, pontosan hogyan is lehet majd megszerezni az egyes hősöket, de a hivatalos videó leírása szerint Rozsomák már ott van a szigeten, és nem adja könnyen magát.

Felszerelését elvileg később oldhatjuk majd fel az új szezon során, vagyis nagyon úgy tűnik, hogy ő lesz az a "titkos" karakterkinézet, akit különböző kihívások teljesítése után szerezhetünk meg (az előző szezonban a DC-s Aquamanhez juthattunk így hozzá), míg a többieket a szezonbérleten belül történő szintlépések után válnak elérhetővé.

Az aktuális frissítés élesedését követően mindezt már ti magatok is kipróbálhatjátok, ugyanis a Fortnite Chapter 2 - Season 4 már elstartolt PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. Az Epic és az Apple valamint a Google jelenleg is tartó pereskedése miatt a mobilos pajtások iOS-en és Androidon is kimaradnak egyelőre a buliból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)