Hirdetés

A Marvel-rajongók kedvenc antihőse érkezik az Avengers felhozatalába

|

A Marvel's Avengers a közeljövőben több közkedvelt karakterrel is bővülni fog, és míg egyikük érkezése evidens a Disney+ tartalmait látva, a másik sokaknak meglepetés lesz.

Hirdetés

A Marvel's Avengers tartalmi frissítéseire sok mindent lehet mondani, de azt nem, hogy a hősökkel szűkmarkúan bánnának. A Crystal Dynamics csapata igyekszik olyan gyorsan bővíteni a repertoárt, amennyire csak lehetséges, ahogy az Jane Foster érkezésénél is látható volt.

Sokan azt feltételezik (nem ok nélkül), hogy a következő játszható karakter She-Hulk lesz, de akik a zöld amazont várják, csalódni fognak.

Hirdetés

Az biztos, hogy Jennifer Walters egyszer csak beesik majd, de egy jól ismert szivárogtató, @mmmmmmmmiller értesülései szerint nem ő a soros. A Marvel's Avengers új karaktere ugyanis Bucky Barnes, A Tél Katonája lesz.

Bucky az agymosása miatt mind a filmekben, mind a képregényekben egy megkérdőjelezhető figura volt. Persze hamar jó útra tért, sőt a képregényekben egy ideig ő hordhatta Amerika Kapitány jelmezét. Az MCU-ban is egy barátságos szárnysegéd lett belőle. Érdekes lesz látni, hogy milyen képességeket hoz majd a Crystal Dynamics játékába.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)