Hirdetés

A Marvel’s Avengers és a Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 védelméért is a Denuvo felel

|

A hírhedt program legújabb verziója viszonylag jól teljesít, úgyhogy nem annyira meglepő, hogy emellett döntöttek a stúdiók.

Hirdetés

A Denuvo másolásvédelmi technológia meglehetősen vegyes érzelmeket szül a játékosokban, hiszen a múltban már akadtak vele problémák. A program legutóbbi verziója azonban a jelek szerint egész megbízhatónak bizonyult, hiszen az őszi játékdömping két fontosabb címe is ezt használja majd a kalózkodás elleni védelemhez.

Hirdetés

A legnagyobb bizalmatlanság azért alakult ki a Denuvoval szemben, mert a múltban előfordult, hogy a játékok teljesítményét befolyásolta, sokszor rosszabbul futottak miatta bizonyos címek. Az utóbbi időkben ez már nem igazán fordult elő, de a játékosok még mindig sanda szemmel néznek a másolásvédelmi programra.

Ettől függetlenül kifejezetten sok nagy cím esetében használják ezt a technológiát a fejlesztők, az utóbbi pár hónapból elég a Resident Evil 3 Remake-et, Death Strandinget, Maneatert vagy F1 2020-at említenünk. Ezek esetében egészen jól szuperál a védelem, hiszen a mai napig nem igazán találni belőlük crackelt verziót.

Ezek után nem annyira meglepő, hogy a Marvel's Avengers és a Tony Hawk's Pro Skater 1+2 esetében is emellett döntöttek a fejlesztők. Mindkét játék megjelenésére szeptember 4-én kerül sor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)