Hirdetés

A Marvel's Avengers alkotói szerint nem kell fps-gondok miatt aggódnunk

|

A legutóbbi bemutatóban egy kicsit döcögött a játékmenet, ami több rajongóban is kétségeket ébresztett, de a jelek szerint csak apró technikai malőrök adódtak.

Hirdetés

A Marvel's Avengers megjelenése már itt lebeg a horizont fölött, ennek megfelelően láthattunk belőle némi játékmenetet is. Ez első ránézésre egész szórakoztatónak tűnik, azonban már a bemutatott videókon könnyen kiszúrható volt, hogy bizonyos helyeken nem volt teljesen folyamatos a másodpercenkénti képkockaszám. A fejlesztők állítása szerint emiatt nem kell aggódnunk a végleges játékban.

Hirdetés

A játék War Zones aspektusáért felelős rendező, Philippe Therien a Redditen készített egy kérdezz-felelek bejegyzést, melyben megválaszolta a rajongók Marvel's Avengersszel kapcsolatos kérdéseit. A rengeteg hozzászólás között természetesen arra is rákérdeztek, hogy számítanunk kell-e a legutóbbi játékmenet videóban látott fps problémákra. Therien szerint emiatt nem kell izgulni:

"Ne aggódjatok túlzottan a másodpercenkénti képkockaszám miatt, hiszen egy streamelt videót néztetek, és továbbra is optimalizálunk."

A játékot egyébként megjelenése óta több támadás is érte a rajongók részéről, a Crystal Dynamicsnek azonban eddig a legtöbb kétséget sikerül eloszlatnia - vagy legalábbis nagyon törekszenek erre. A Marvel's Avengers szeptember 4-én jelenik meg PC-re, Google Stadiára, PlayStation 4, valamint Xbox One-ra, év végén pedig érkezik a következő generációs konzolokra is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)