Hirdetés

A Marvel's Avengers egy teljesen új hőssel bővíti az univerzumot

|

Az új karakter nem lesz játszható, de a hősiesség egy új oldalát fogja képviselni a játékban.

Hirdetés

A Crystal Dynamics egy blogposztban mesélt az új karakterről, aki még nem szerepelt sem a képregényekben, sem a filmekben. A hősnőnk neve Cerise lesz, aki inhuman származásának köszönhetően tett szert szuperképességeire, de egyébként tolószékben ül. Sajnos ennél többet egyelőre nem nagyon tudhatunk meg róla.

Hirdetés

A blogposzt nem igazán részletezi a karakter múltját vagy képességeit, de annyi kiderült belőle, hogy a szükséges motion capture munkáért egy hozzáférhetőségi szakember, Cherry Thompson felelt. A karakter dizájnere, Mariah Robinson írt néhány sort Cerise jelentőségéről.

"Több módon is igyekszünk erősíteni a sokszínűséget. Rengetegféle embert látunk a társadalmunkban, miért is ne reprezentálnánk ezt a játékbeli világunkban is?"

Cerise jelenléte egyébként azt is mutatja, hogy a Crystal Dynamics nincs feltétlenül korlátozva a képregényekben és filmekben látott karakterekre, könnyen lehet, hogy még több egyedi hőst is megismerhetünk majd a közeljövőben.

A Marvel's Avengers megjelenés 2020. szeptember 4-én várható PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Google Stadiára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)