Hirdetés

A Marvel's Avengers fejlesztői a 2022-es terveikről meséltek

|

Így február közepén már épp itt volt az ideje, hogy a Crystal Dynamics előbújjon a takarója alól, és elmesélje, hogy mi fog történni idén a Marvel's Avengers világában.

Hirdetés

Az elmúlt időszak nem volt teljesen kellemetlen, ami a Marvel's Avengers sorsát illeti. A játék kapott több tartalmi frissítést és új hősöket is a Fekete Párduccal, Kate Bishoppal és a PlayStation-exkluzív Pókemberrel. Mindezek ellenére az online móka élete még mindig nem pörgött fel, és sokan attól tartanak, hogy a Crystal Dynamics le is mond az egészről, majd tovább áll például Perfect Darkot fejleszteni.

Ugyan ez még mindig nem egy lehetetlen forgatókönyv, egyelőre úgy tűnik, hogy fejlesztők kitartanak a cím mellett. A legutóbbi fejlesztői blogposztjukban bejelentették, hogy márciusban érkezik a Patch 2.3, ami teljesen átdolgozza majd a War Table-t, a felszereléseket, és könnyeben elérhetővé teszi majd a jobb cuccokat.

Hirdetés

Emellett  egy rakat bugot is kijavít majd a következő csomag, főleg a Klaw Raid: Discordant Soundot érintő hibákat, de ezzel még nincs vége, mert a Crystal Dynamics további terveket dédelget, ám ezeknek a részleteit, és így a teljes 2022-es roadmapet majd csak a későbbiekben fogja megosztani velünk a stúdió.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)