Hirdetés

A Marvel's Avengers fejlesztői azt szeretnék, hogy lassabban fejlődjünk

|

A játék next-gen verzióiban ezért apróbb változtatásokat eszközölnek.

Hirdetés

A Square Enix továbbra is adósunk a Marvel's Avengers PlayStation 5-re és Xbox Series S-re/X-re szánt verzióival, amiknél külön patchre van szükség, hogy a játék kihasználhassa az erősebb hardverekben és innovatív kontrollerekben rejlő potenciált. A jelenlegi tervek szerint a next-gen változatok március 18-án debütálnak a Sólyomszemet elhozó Operation: Future Imperfect DLC-vel együtt, most pedig további információk érkeztek arról, hogy mikre számíthatunk az új kiadásoktól. 

Hirdetés

A Square Enix közleménye szerint átdolgozásra kerül a progressziós rendszer és a kozmetikai cikkek megszerzése is. A jelenlegi XP görbe ugyanis valójában egyáltalán nem görbe, inkább egy egyenes vonal, míg a legtöbb szerepjátékban a fejlődéshez szükséges XP mennyisége a szintlépéssel növekszik. Az egyenes vonalú progressziós rendszer miatt pedig a játékosok olyan ütemezési problémákkal szembesülnek, mint például a skillpontok túl gyors megszerzése. A fejlesztők azt szeretnék elérni, hogy a képességek és hősök kapcsán meghozott döntéseknek több értelmük legyen, éppen ezért megnövelik a fejlődéshez szükséges XP mennyiségét a 25. szinttől kezdve, az 50-es felé haladva (ez a karakter szintjét fogja befolyásolni, nem a power levelt). 

A készítők egyúttal átdolgozzák a kozmetikai cuccok rendszerét is azzal a céllal, hogy a játékosok számára világosabb legyen ezek működése és a megszerzésük módja, beleértve a véletlenszerűség eltávolítását is a folyamatból. Ennek érdekében átmenetileg ki is fogják kapcsolni a randomizált tárgyakat az átdolgozás erejéig, de az árus továbbra is elérhető lesz számos felszereléssel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)