Hirdetés

A Marvel's Avengers is búcsút intett a Denuvónak

|

A Square Enix nem erőlteti tovább a másolásvédelmet.

Hirdetés

Igencsak megosztó a másolásvédelem kérdése. Vannak olyan stúdiók, amik a legújabb változatokat használva igyekeznek elodázni játékaik kalózkodását (az első néhány nap kritikus ilyen szempontból), viszont akadnak olyan vállalatok is, amik eleve ilyen technológia használata nélkül jelentetik meg az új játékaikat, mondván az rontja az élményt, rossz hatással van a teljesítményre (legutóbb a Humankindnál láttunk erre példát).

Egy idő után viszont okafogyottá válik a Denuvo alkalmazása, és a vállalatok sorra jelentik be a hírhedt program kiszedését.

Hirdetés

A Marvel's Avengers kapcsán nagyjából egy éve jelentették be, hogy a Denuvo fog gondoskodni a védelméről, azonban már bőven megtette, amit lehetett, a továbbiakban nincs sok haszna. Nem meglepő hát, hogy a fejlesztők most kiadtak egy új patchet a játékhoz, amely eltávolítja a védelmet, aminek hála gyorsabb töltési időre számíthatnak azok, akik még kitartanak mellette - vagy visszatértek a Fekete Párduc DLC miatt. Az update egyébként emellett is tartogat pár érdekességet, például két új multis küldetésláncot, valamint temérdek javítást. A frissítés teljes listáját a Steam posztjában tudjátok átböngészni. 

A jelenlegi információk szerint a következő Marvel videojáték, a Guardians of the Galaxy is használni fogja a Denuvót, de a Marvel's Midnight Suns esetében még nem került szóba a másolásvédelem. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)