Hirdetés

A Marvel's Avengers kapott egy „új” Thor skint, az emberek eldobták az agyukat

|

Ki hitte volna, hogy a közösség nem lesz boldog egy új szereléstől, amiben az egyetlen újdonság, hogy levették róla a sisakot?

Hirdetés

A Marvel's Avengers nem a világ legizgalmasabb szuperhősös játéka. A kampány maga nem volt rossz (pláne nem Ms. Marvel-rajongóknak), de hosszútávon kevés izgalmat tartogatott a kaland. Ettől függetlenül megvan a maga szűkös, de hűséges játékostábora az Avengersnek, akiket most épp szembe köpött a Crystal Dynamics.

A fejlesztők szépen, apránként behozták az MCU által inspirált skineket a játékba, így Thornak is van már filmes szerelése. Most viszont kiadtak egy új variációt a mennydörgések istenéhez, ami annyit csinál, hogy leveszi Thorról a sisakot, és szabadjára engedi a bosszúálló aranyszín fürtjeit. Mindezért pedig természetesen ismételten fizetni kell, konkrétan egy "új" fizetős skinről van szó.

Hirdetés

A rajongótábor nem boldog. Sokan felhozták, hogy más játékokban a sisak levétele egy gombnyomásba kerül, nem 15 dollárba. Sokan azért panaszkodnak, hogy nincsenek új küldetések, új sztori, új helyszín, új bármi, "de legalább" a felesleges (fizetős) szerelések, azok özönlenek.

A skint bejelentő tweet tökéletesen leírja az Avengers közösség érzéseit: mélységes kétségbeesés. A Crystal Dynamics mélyről indult az Avengersszel, de úgy tűnik, hogy a csapatnak úgy is jó, ha ott maradnak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)