Hirdetés

A Marvel's Avengers legújabb bugja mindenkinek elárulja az IP-címedet

|

Elég csúnya hibát idézett elő a Marvel's Avengers új frissítése.

Hirdetés

Elég sok buggal jelent meg anno a Marvel's Avengers, de ezek nagyját azért sikerült záros határidőn belül kigyomlálni. Azóta lassan ugyan, de frissül a játék, a tartalmi bővítmények mellett pedig természetesen folyamatosan jönnek a kisebb-nagyobb javítások is. Legutóbbi is egy ilyen pakkot kaptunk, az update azonban előidézett egy eléggé fura, és végtelenül kellemetlen bugot. 

Az új hibának köszönhetően pedig jobb, ha egyelőre senki sem streameli a játékot, ha mégis így tesz, akkor ugyanis könnyen illetéktelen kezekbe kerülhet az IP-címe.

Hirdetés

A Marvel's Avengers keddi frissítése egészen pontosan PlayStation 5-ön aktiválta azt a hibát, amitől a játék egy csomó személyes adatot, többek között az IP-címünket is kiírja a képernyőre. Ez értelemszerűen a streamereknek jelent nagy gondot, hiszen az őket figyelők így pontosan tisztában vannak a videósok IP-címével, ami akár visszaélésekre is lehetőséget adhat a renitens követőknek. 

A fejlesztők tudnak a hibáról, dolgoznak a javításon, annak élesítéséig pedig inkább azt javasolták, senki se streamelje a Marvel's Avengerst. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)