Hirdetés

A Marvel's Avengers MCU-s skineket kap, de így sem fog mindenki örülni

|

Már a Marvel's Avengers bejelentése óta követelték ezeket a kinézeteket a rajongók, most meg is kapják őket, de csak akkor, ha kinyitják a pénztárcájukat.

Hirdetés

Sokan már azért temették a Marvel's Avengerst, mert a videojáték nem az MCU filmjeiben megismert külsővel hozta vissza a Bosszúállókat, pedig ezt felróni egy adaptációnak eléggé fura dolog. A Bosszúállók számára nem a mozifilmek jelentik az alfát és az omegát, ezek a karakterek régóta léteznek a Marvel Comics füzeteiben, számos eltérő módon ábrázolták őket, és teljesen logikus, hogy egy olyan játékban, ami nem az MCU filmjein alapul, teljesen új küllemet kapnak. 

Most mégis úgy tűnik, hallgatnak az alkotók a kritikus hangokra, a tavasszal érkező Red Room Takeover DLC ugyanis olyan gúnyákat hoz el a játékba, melyeket a Red Room Takeover "inspirált". Akad azonban itt egy kis bökkenő.

Hirdetés

A fejlesztőknek ugyanis elég gyorsan magyarázkodniuk kellett, a hivatalos bejelentés alatti tweetben pedig egyből tisztázták is a dolgot: az MCU-s skinek csak és kizárólag a Marketplace-en, a játék saját digitális boltjában vásárolhatók meg, vagyis valós pénzt kell lecsengetnünk értük, nem oldhatjuk fel őket játékbéli teljesítménnyel.

Ez különösen azért kellemetlen, mert az első bejelentés "rewards", azaz jutalmak címszó alá sorolta ezeket a kinézeteket, az pedig elég fura jutalom, amiért az embernek elő kell vennie a bankkártyáját.

A Marvel's Avengers megtépázott renoméját biztosan nem ezek a skinek fogják majd visszaállítani. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)