Hirdetés

A Marvel's Avengers Pókemberen kívül más PlayStation-exkluzív tartalmakat is kap

|

Pókember exkluzivitása tényleg csak a kezdett volt, a Sony teljes letámadásba kezdett.

Hirdetés

Igaznak bizonyultak azok a hírek, miszerint a Sony a jövőben minden eddiginél keményebben szeretne ráfeküdni a különböző játékokba pakolt exkluzív tartalmakra. A multiplatform címként megjelenő Marvel's Avengersbe ugyebár 2021-ben érkezik meg a barátságos és közkedvelt Pókember, akivel csak a PlayStation 4-es és PlayStation 5-ös játékosok kalandozhatnak. Nos, itt még messze nincs vége a történetnek.

Hirdetés

Kiderült ugyanis, hogy Pókemberen kívül még számos egyéb PlayStation-exkluzív tartalom is kerül majd a Marvel's Avengersbe, minderről Andy Wong, a játákot fejlesztő Crystal Dynamics közösségi menedzsere írt részletesen a PlayStation Blogon. A PlayStation-ös játékosok 30 napos korai hozzáférést kapnak például egy-egy Legendary ritkaságú karakterkinézethet és emote-hoz, egy Epic kivégzéshez, illetve minden egyes szuperhőshöz jár nekik egy egyedi névtábla is - ez a később megjelenő DLC karakterekre, így például Sólyomszemre is vonatkozik.

Bizonyos Community Challenge-ek, tehát közösségi kihívások is PS-exkluzívok leszek - ezekben a játékosoknak egy nagy közös célt kell elérniük ahhoz, hogy mind jutalmazásban részesüljenek. Mindezeken felül a PlayStation Plus előfizetők egy ingyenes csomaggal is gazdagabbak lesznek, amelyben egy Rare ritkaságú outfit, egy névtábla, és 100 játékbéli kredit lapul - ilyen pakkok mindig érkeznek majd, ha új karakterrel bővül a felhozatal, a játék megjelenésekor Ms. Marvel kapcsán kapjuk meg az első ilyen ajándékcsomagot. 

Azt már korábban is tudtuk, de azért érdemes megemlíteni, hogy a bétába is korábban kóstolhatnak bele a PS4-es játékosok, ők már most hétvégén belekukkanthatnak a játékba, annak előtöltését pedig már holnap elkezdhetik - feltéve persze, ha előrendelték a Marvel's Avengerst, ez ugyanis a bétateszt előfeltétele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)