Hirdetés

A Marvel's Avengershez rengeteg ingyenes tartalom érkezik majd

|

A tegnapi Marvel's Avengers bemutató után az alkotók elkezdték csorgatni az infókat, és az első bejelentésük kifejezetten örömhír a játékosok számára.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a Bosszúállók bukását és felemelkedését bemutató történeten kívül még jó pár értékes és élvezetes aspektusa lesz a Crystal Dynamics szuperhősös játékának. Ráadásul a megjelenés után a fejlesztők még rengeteg tartalommal érkeznek, amikkel folytathatjuk az élményt, ráadásul a legutóbbi ígéretük szerint mindezt ingyenesen kínálják majd.

Hirdetés

A tegnapi Marvel's Avengers War Table bemutatóban egy behatóbb pillantást vethettünk a játékmenetre, hogy milyen is lesz szuperhősként végigverekedni magunkat a pályákon. Az egyik videóban bemutatkozott a co-op mód és a különböző Warzone-ok, melyek előreláthatólag a sztoritól függetlenül kínálnak majd kihívásokat és elnáspángolható A.I.M. seregeket.

Amos Scott, a Crystal Dynamics vezetője most arról beszélt, hogy az ilyen pályákat, és extra tartalmakat egészen addig gyártják majd, ameddig a játékosoknak igényük van rájuk és pörgetik őket. Azt is kikötötte, hogy ezekért nem kérnek majd pénzt, így mindenki belevetheti magát, aki többre vágyik a sztori befejezése után. 

Azt is tudjuk, hogy lesznek pénzért megvásárolható tartalmak a Marvel's Anvengersben, de csak ruhákat, kinézeteket, emote-okat és egyéb hasonló, a játékmenetet nem módosító dolgokat vehetünk, ami talán a legszimpatikusabb módja a mikrotranzakcióknak.

Ti tesztek majd egy próbát a játékkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)