Hirdetés

A Marvel's Guardians of the Galaxy egyik nagyon furcsa karaktere saját trailert kapott

|

A telepata kutya, Cosmo küldetést ad Űrlordéknak. Egyszerre cuki, vicces és ijesztő is.

Hirdetés

Nem kell aggódniuk a rajongóknak, elkészült a Marvel's Guardians of the Galaxy, már csak az van hátra a megjelenésig, hogy a Square Enix minél jobban felszítsa a hype-ot. A marketing pedig pörög is, a PC-s verzió látványos előzetese, a harcrendszer és a felfedezés bemutatása, valamint Lady Hellbender videója mind arra utalt, hogy a kiadó talán ezúttal nem követte el azokat a hibákat, amiket a Marvel's Avengers esetében. A humor például jobbnak ígérkezik.

Hirdetés

A legújabb trailer középpontjában A galaxis őrzői filmekben is cameózott Cosmo áll, aki egyszerre biztonsági főnök és egy csomó kölyök büszke apukája. 

A pszionikus és telepatikus képességek kombinációját felhasználva az űrkutya felbecsülhetetlen szövetségese lesz az Őrzőknek az űr legmélyebb, legsötétebb zugaiban tett utazásuk során, viszont össze is kell csiszolódniuk. 

A Marvel's Guardians of the Galaxy október 26-án robban be PC-re (Steam, Epic Games Store), PlayStation és Xbox konzolokra, illetve Nintendo Switchre. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)