Hirdetés

A Marvel's Midnight Sunshoz eredetileg jóval több karaktert terveztek

|

A szűkösebb felhozatal a szükség miatt lett olyan, amilyen. Eredetileg még mindenki kedvenc kártyadobálója is a játszható karakterek között volt.

Hirdetés

A Marvel's Midnight Suns egy kellemes taktikai RPG-t kínált azoknak, akik imádják a Marvel univerzum hőseit, és egyébként nem bánják a stratégiai kihívásokat sem. A játék közepes sikert aratott, de ha valakinél betalált, akkor tényleg gond nélkül el lehetett veszni benne.

A projekt rendezője, Jake Solomon a közelmúltban vendégeskedett a PCGamesN kollégáinál, és mesélt egy kicsit a Midnight Suns fejlesztéséről. Többek közt azt is megemlítette, hogy először 25 karaktert terveztek a végleges 12 helyett.

Hirdetés

Amikor egy Marvel játékról van szó, akkor ott behúzható karakterekből nincs hiány. A probléma mindig ugyanaz: idő és erőforrások.

"Szerintem 50 vagy 60 hőst is fel tudnék hozni. Szívesen elmesélném a történeteiket és izgatottan hoznám össze őket, hogy szívathassák egymást. A vezető producerem egyszer megmutatta a listánkat, és 25 hős volt rajta. Az egész nevetséges volt. Azzal jött vissza, hogy 'ennyi karakterrel nem tudunk ennyi tartalmat összehozni'.

A Midnight Suns tematikája erősen a mágia köré épül, így nyilván a varázslókat akarták előtérbe helyezni a választások során.

"Magik az egyik kedvencem, és ő passzolt is a témához. Punishert is imádom, de neki nincs sok haszna, amikor Blade is benne van a listában. Úgy voltunk vele, hogy 'Blade jobban passzol'."

A játék harcrendszere kártyákat használ, és ha kártyákról van szó, akkor mindenkinek egy nagyon specifikus X-Men jut eszébe. Természetesen Gambit hiánya is téma volt.

"Nagyon gondolkodtunk rajta, mert alapvetően beleférne egy természetfeletti témákkal foglalkozó játékba, és hát ott vannak a kártyák...adta magát az egész."

Sajnos a végén ő már nem fért bele a projektbe. Talán majd egyszer, ha a Midnight Suns kaphat még DLC-ket a jövőben.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)