Hirdetés

A Marvel's Spider-Man: Miles Morales akár 4K/60fps mellett is futtatható lesz

|

Szó érte a ház elejét, hogy az eddigi bemutatók alapján a PS5 nyitócímei nem képesek erre. Az Insomniac Games gyorsan cáfolt a a vádakat.

Hirdetés

Többen is megjegyezték (köztük a szakmai egyik leghitelesebb forrásának számító Digital Foundry is), hogy az eddig közzétett gameplay anyagok alapján a PlayStation 5 első fontosabb exkluzív címei, így a Marvel's Spider-Man: Miles Morales, a Horizon Forbidden West, vagy épp a Ratchet and Clank: Rift Apart mindössze 30fps-re voltak képesek. Egy videóból persze még nem lehet messzemenő következtetéseket levonni. 

Hirdetés

Maga a fejlesztőcsapat, vagyis az Insomniac Games gárdája jelentette be a Twitteren, hogy Miles Morales kalandja bizony 4K/60fps mellett futó Performance Mode-ban is átélhető lesz a PlayStation 5 konzolokon. Azt nem tisztázták, hogy ebben a módban mit kell feláldozunk a látvány oltárán (a jelenlegi generáción ugyebár a 4K eléréséhez általában a képfrissítés terén kellett kompromisszumokat kötni), de valószínűleg nem maradnak sokáig adósaink ezekkel a részletekkel sem.

A Marvel's Spider-Man: Miles Morales még idén megjelenik, valamikor a PlayStation 5 premierjével párhuzamosan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)