Hirdetés

A Marvel's Spider-Man: Miles Morales is készül PC-re, nem kell sokáig várnunk rá

|

Nem csak a Marvel's Spider-Man Remasteredet kapják meg Pókember PC-s rajongói.

Hirdetés

Nincs megállás, érkeznek az újabb PlayStation-exkluzív címek PC-s portjai. A State of Playen ugyebár bejelentették, hogy jön az Insomniac Games 2018-as csodája, vagyis a Marvel's Spider-Man Remastered, ami egészen pontosan 2022. augusztus 12-én fog megjelenni. A PlayStation Blogon azonban arról is mesélt Ryan Schneider, az Insomniac franchise stratégiáért és stúdiókapcsolatokért felelős vezetője, hogy közben már készül a Marvel's Spider-Man: Miles Morales számítógépes verziója is.

Mindkét PC-s portnál a PlayStation Studios egyik partnere, a Nixxes Software lesz az Insomniac segítségére a fejlesztés során. A Marvel's Spider-Man: Miles Morales esetében a pontos megjelenési dátum egyelőre nem ismert, de azt már most elárulták, hogy a játék valamikor idén ősszel érkezik.

Hirdetés

A Marvel's Spider-Man: Miles Morales ugyebár 2020-ban jelent meg, ez volt a PlayStation 5 egyik nyitócíme, de a játékot PS4-re is kiadták. Vele párhuzamosan érkezett meg a Marvel's Spider-Man Remastered, a 2018-as eredeti játék minden DLC-vel megpakolt, feljavított kiadása is. A PS-exkluzív címek pár éven belüli PC-re költöztetése minden bizonnyal a jövőben is folytatódni fog, hiszen egyre nagyobb összeget szán erre a Sony.

Ennek persze a PC-s játékosok nagyon örülnek, egyes PlayStation tulajok viszont már kevésbé. Mielőtt azonban heves asztalcsapkodás mellett "hazugsággal" vádolják ezek az emberek a stúdiót (az exkluzivitás elveszítése miatt), nem árt észben tartani, hogy az adott játékok bejelentésekor nyilván még a Sony sem tudta pontosan, hogy később biztosan ki fogja őket adni PC-re is, illetve éveken át tényleg csak PlayStation konzolokon játszhattunk velük.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


És hiába jönnek elő azok az érvek, hogy "ha tudtuk volna ezt, várunk a Marvel's Spider-Manre négy évet" (vagy a Miles Moralesre kettőt). Nem véletlenül a megjelenés első hónapjában (és különösen az első héten) produkálják a játékok a legnagyobb eladásokat. Nem szeretünk várni, hiába állítjuk olykor az ellenkezőjét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)