Hirdetés

A Marvel's Spider-Man: Miles Morales központi helyszíne Harlem lesz

|

Noha Peter Parkerrel már bejárhattuk New York rengeteg ikonikus helyszínét, Miles Morales kalandja tovább repít minket a sokszínű világvárosban.

Hirdetés

Nem félünk attól, hogy az Insomniac Games nem tudja majd megtölteni izgalmas sztorival és változatos küldetésekkel a PS5-ön debütáló következő Spider-Man kalandot.

Ettől függetlenül felmerül a kérdés, hogy helyszínek terén milyen újat tud majd nyújtani a játék, hiszen az elsőhöz hasonlóan ez is New Yorkban játszódik majd. Úgy néz ki nem kell aggódnunk, hiszen ezúttal az első játékban épphogy érintett Harlem lesz a központban.

Hirdetés

Amellett, hogy biztosan rengeteg izgalmas küldetést pörgethetünk majd a területen, a jelek szerint a fejlesztők arra is odafigyeltek, hogy egy kicsit megismertessenek minket ez itt lakó emberek kultúrájával. Erre már a nemrégiben debütált előzetesben is hangsúlyt fektettek, ahol Miles barátja megjegyzi, hogy miért is imádja Harlemet:

A két Spider-Man játék területe között tehát biztosan lesz átfedés, de a tervezők valószínűleg nagy energiát fektettek abba, hogy Miles kalandjában minél több új terültet fedezhessünk fel New Yorkban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)