Hirdetés

A Marvel's Spider-Man Remastered jelmezei a PS4-es változatba is bekerülnek

|

Peter Parkernek nagyobb szekrényre lesz szüksége.

Hirdetés

Sokaknál kicsapta a biztosítékot, hogy a PlayStation 4-es Marvel's Spider-Mant nem lehet ingyen frissíteni a Remastered változatra, de az még nagyobb negatív visszhangot kapott, hogy lecserélték Peter Parker arcát. Úgy néz ki, hogy egyvalami azonban nem fogja elkedvteleníteni a rajongótábort, méghozzá Pókember jelmezei, amiket már a 2018-as játékban is imádtak a játékosok. 

Hirdetés

Korábban úgy tűnt, hogy a Marvel's Spider-Man Remastered három új Pókruháját (köztük azt is, amit Andrew Garfield viselt A csodálatos Pókember filmekben) csak azok kaparinthatják meg, akik befizetnek a PS5-ös kalandra, viszont most az Insomniac Games közösségi igazgatója, James Stevenson megerősítette Twitteren, hogy az említett jelmezek a PS4-es kiadásba is jönni fognak. 

Sajnos Stevenson azt nem árulta el, hogy mikor számíthatunk az extrákra, de a lényeg, hogy ezek nem tartoznak a Remastered kiváltságai közé. A felújított játék november 19-én fog megjelenni az új konzolra, a Marvel's Spider-Man: Miles Morales pedig ugyanekkor, de mindkettő masinára. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)