Hirdetés

A Marvel's Spider-Man 2 masszív lesz a Petert megszólaltató színész szerint

|

Yuri Lowenthal azzal kapcsolatban is nyilatkozott, hogy tényleg megjelenik-e idén a folytatás.

Hirdetés

A Marvel's Spider-Man minden idők egyik legjobb PlayStation-exkluzívja volt, így nem meglepő, hogy a rajongók türelmetlenül várják a folytatást, ahogyan az sem, hogy rákerült a legjobban várt 2023-as videojátékokat felsorakoztató listánkra. Az Insomniac Games decemberben árulta el, hogy a Marvel's Spider-Man 2 2023 őszén érkezik majd, kizárólag PlayStation 5-re, szóval már csak ki kell bírni addig.

Azt már biztosra vehetjük, hogy Peter Parker (Yuri Lowenthal) mellett a már önálló játékot is kapott Miles Morales (Nadji Jeter) is vissza fog térni irányítható formában, az életüket pedig többek között olyan gonoszok fogják megkeseríteni, mint Kraven, a vadász, valamint Venom. 

Hirdetés

A részleteket azonban nagyon szűken méri az Insomniac, így minden információmorzsára ráugrik a sajtó, amiképpen történt ez a már számos videojátékos karaktert megszólaltató Yuri Lowenthal nemrégi interjújával kapcsolatban is. A színész a Comic Book Movie-nak adott nyilatkozatában mondta el, hogy a Marvel's Spider-Man 2 olyan masszív lesz, hogy még mindig van vele egy kis munkája, valamint megerősítette, hogy a játék biztosan meg fog jelenni ősszel: 

"Magabiztosak a megjelenési dátumot illetően, és az Insomniac mindig is jó volt ebben. Nyilvánvalóan nem beszélhetek sokat a játékról, de annyit elárulhatok, hogy elképesztő lesz".

Sok újdonság ugyan nem derült ki Yuri mondataiból, de legalább megerősítette a rajongókat abban, hogy még idén játszhatnak a Marvel's Spider-Man folytatásával, merthogy korábban a spekulációk miatt ebből is volt félreértés és sokan tartottak attól, hogy 2024-re fog csúszni a játék. Nos, nem. 

Apropó, tudtátok, hogy Yuri szinkronizálta a Marvel's Midnight Suns Pókemberét is?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)