Hirdetés

A Marvel's Spider-Man 2 most co-op játék lesz-e vagy sem?

|

Miles Morales hangja egy dolgot mond, az Insomniac Games egy másikat. Hol az igazság? Hol van J. Jonah Jameson, amikor szükségünk van rá?

Hirdetés

Miközben várjuk a következő Marvel's Spider-Man 2 bemutatót, a pókfejek már unalmukban régi interjúkat ásnak elő. A ResetEra lakói ugyanis felkutattak egy 2022-es SacAnime Summer panelt, amiben Nadji Jeter, Miles Morales hangja beszélt a játékról.

Egy kérdezz-felelek szekcióban azt találta válaszolni egy "lesz-e coop" kezdető kérdésre, hogy "azt hiszem igen". A kombinálás azonnal megkezdődött, és pókrajongó haverok kezdtek heves ünneplésekbe.

Hirdetés

A valóság (mint általában) sajnos sokkal szomorúbb. Vagy Nadji kapott téves infókat, vagy változtak a tervek 2022 nyara óta, mert az Insomniac Games mást mond. Egy Twitter-felhasználó pókrajongó rákérdezett a stúdió közösségi menedzsereinél a dologra, és elmondásuk szerint a válasz egy határozott "nem". A Spider-Man 2 egy kizárólag egyjátékos kaland lesz.

A fent említett interjúban egyébként arra is rákérdeztek az érdeklődők, hogy Venom érkezésével Miles is kaphat-e egy darabkát a szimbiótából. Erre már sokkal érdekesebb választ kaptunk:

"Mindenhol ott vannak [a szimbióták]. Mindenhol ott lesznek."

Peter és Miles új fekete szereléseket kaphatnak? A Marvel's Spider-Man 2 egyre érdekesebbnek tűnik, és így már még izgatottabban várjuk a holnap esti PlayStation Showcase-t.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)