Hirdetés

A Mass Effect és a KOTOR vezetője otthagyta a BioWare-t

|

Casey Hudson távozott a Bioware-től. Ez több szempontból is rossz, csak azt reméljük, hogy legalább neki jó lesz.

Hirdetés

Casey Hudson, aki olyan projekteket vezetett az elmúlt években, mint a Star Wars: Knights of the Old Republic és a Mass Effect sorozat, most bejelentette, hogy otthagyja a Bioware-t.

"Egy már-már emberöltőre is elegendőnek tűnő fantasztikus élmény után úgy döntöttem, hogy itt az ideje az újrakezdésnek és a búcsúnak a BioWare-től" - írta Hudson a hivatalos oldalra kitett búcsúlevelében. Bizony, ez az időszak mindenkinek élmény volt, hiszen azok a franchise-ok, amiken dolgozott, nemcsak neki, hanem nekünk is rengeteg boldog percet okoztak. Ez már önmagában szomorúvá teszi Hudson távozását, de a hírek szerint az ő vezetésével egy új univerzum is épül a BioWare-nél, aminek sem az új Mass Effecthez, sem a Dragon Age világához, sem pedig a mostanában mézesmadzagon rángatott új projekthez nincs köze.

A levelében azt is leírta, hogy az "új IP alapjait már letették és a csapat készen áll belépni az elő-produkciós fázisba", tehát most sem egyszerű a továbblépés, de szerinte ez a legjobb idő rá. A projektről egyébként azt mondta, hogy szerinte ez "újradefiniálja majd a interaktív szórakoztatóipart", amit azért a BioWare-nek hajlandóak vagyunk elhinni. Megtették már korábban is.

Erről az IP-ről nem igazán tudunk konkrétumokat, de az univerzumról szó esett az E3 2014-en is, ugyan csak érintőlegesen. Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy vajon miben mesterkednek az edmontoni srácok.

Hudson távozása ugyan fájó pont lehet a projektek jövőjét tekintve, de bízunk a legjobbakban és sok sikert kívánunk neki a jövőben. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)