Hirdetés

A Mass Effect fejlesztői új címen dolgoznak

|

A BioWare Edmonton, a sci-fi RPG korábbi fejlesztője egy teljesen új IP-n ügyködik épp, így a sorozat következő fejezetével már mások foglalkoznak.

Hirdetés

A Mass Effect univerzumot kezében tartó BioWare Edmonton átadja helyét a Mass Effect 3 multiplayer módját, és tartalmi bővítéseit (leszámítva a Citadel DLC-t) BioWare Montrealnak, amíg új projektjén dolgozik.

A Pax Easten jelentette be Casey Hudson, a sorozat vezető producere, hogy egy „teljesen új, kitalált világon dolgoznak”. A titokzatos projekt fejlesztésében a Mass Effect korábbi vezető dizájnere, Preston Watamaniuk is részt vesz. Hudson egyébként nem veszi le teljesen a kezét szeretett sci-fi univerzumáról: vezető producerként fogja szemmel követni az új epizód munkálatait is.

Sajnos arról nem mesélt, hogy az új játékuk miről fog szólni, valamint a Mass Effect 4-ről nem nyilatkozott. Utóbbival kapcsolatban még ráér, hiszen a játék 2015 előtt valószínűleg nem fog a boltokba kerülni, de azt már legalább tudjuk, hogy a Frostbite 2 motor mozgatja majd a világűr kalandorait.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)