Hirdetés

A Mass Effect íróját meglepte, hogy a játékosok űrlényekkel akarnak szexelni

|

Drew Karpyshynt váratlanul érte, hogy a gamerek nagyon közelről is megismernék az idegen fajokat.

Hirdetés

Régebben az egyik végigjátszás alkalmával Liarát vittem táncba, egy másikban pedig Tali maszkja mögé kukkantottam be, a Mass Effect: Legendary Edition megjelenésével pedig a női Shepardot irányítva kalandoztam, és valószínűleg hozzám hasonlóan sokan tettek még így. Ám Drew Karpyshynnek, a BioWare egykori írójának köszönhetően most kiderült, az eredeti tervekben nem szerepelt az, hogy a Mass Effect folytatásában lesznek idegen szerelmi szálak.

Karpyshyn nemrég a Redditen tartott egy kérdezz-feleleket, hogy népszerűsítse legújabb regényét, a Time Kings of Las Vegast. A beszélgetés azonban érthető módon nagyrészt a videojátékos munkásságáról szólt, az egyik felhasználó még egy vicces anekdotát is ki tudott szedni belőle azáltal, hogy rákérdezett az idegen fajokkal folytatott szerelmeskedés kulisszáira.

Hirdetés

Az író szerint ugyanis nem volt benne az eredeti tervekben, hogy a Mass Effect 2-ben Tali vagy Garrus kapnak saját szerelmi szálat, őt is váratlanul érte, hogy a játékosok hogyan reagálnak a nem emberi karakterekre: 

"Mindig is tudtuk, hogy társként visszatérnek, de kicsit meglepett, hogy a rajongók a romantikus lehetőségeket akarták. Talit valahogy el tudom képzelni... sosem láttad az arcát, így könnyű volt valami homályosan emberi dolgot odaképzelni. (De ott voltak azok a furcsa lábai!) Garrus viszont meglepett, de miután láttuk, hogy a rajongók mit akartak, úgy döntöttünk, hogy teljesítjük!"

Végül nem csak Tali és Garrus, hanem más nem emberi karakterekkel is lefeküdhettünk, mint Thane, Samara vagy éppen Morinth (noha utóbbi megrázó élmény volt), a Mass Effect 3-ban pedig Javik is bekerült a románc-felhozatalba a Citadel DLC-nek köszönhetően. Ti kit választottatok?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)