Hirdetés

A Mass Effect Legendary Edition egy picit még szebb lett az új patchtől

|

Persze a BioWare a hibákat is igyekszik gyomlálni.

Hirdetés

Rengetegen várták a Mass Effect Legendary Edition megérkezését, ezt a játékeladási toplisták is hűen tükrözik, a MetaCriticre eddig befutott tesztek alapján pedig a BioWare jó munkát végzett. Az öröm azonban nem felhőtlen sem PC-n, sem konzolokon a technikai gondok miatt: a beszámolók szerint mindegyik platformon előfordulnak összeomlások, és bugokkal is lehet találkozni. 

Akár találkoztatok hasonlóval, akár nem, mindenképpen érdemes lehúzni a legújabb, 1.02-es frissítést, amely körülbelül 11 GB-ot hasít ki magának, mivel számos fejlesztést és hibajavítást magába foglal.

Hirdetés

Általánosságban növeli a játék stabilitását, apróbb kalibrációkat tartalmaz és megoldja az Xbox Series X vezeték nélküli headsettel kapcsolatos problémát (bár a BioWare szerint továbbra is jelentkezhet a baki, ha a launcherben szeretnénk csatlakoztatni a fülest, ezt egy későbbi patch orvosolja majd). 

Az első és második Mass Effect esetében a tereptextúrákat és az átvezető jeleneteket is tovább tuningolták kicsit, a második résznél ráadásul kisebb vizuális, renderelési és VFX fejlesztéseket is eszközöltek bizonyos pályákon. Itt-ott a nem megfelelően megjelenő feliratokat és az achievementeket is helyre tették, ami jó hír lehet a trófeavadászoknak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)