Hirdetés

A Mass Effect: Legendary Edition eladásai túlteljesítették az elvárásokat

|

Az EA számművészei valószínűleg nem feltételeztetek eget rengető bevételeket egy újrakevert gyűjteménytől.

Hirdetés

Az EA a napokban tartotta a legutóbbi pénzügyi negyedévet lezáró befektetői tájékoztatóját, ahol sok mindenről szó esett, többek között a Mass Effect: Legendary Edition teljesítményéről is. Ugyan pontos számokat nem kaptunk, de az elmondottak szerint a csomag nagyon szép eladásokat produkált, és magasan túlteljesítette az elvárásokat.

Ez már csak azért is nagyon jó hír, mert így talán nagyobb figyelmet kaphat a folytatás, és tényleg komolyan fogja venni a BioWare.

Hirdetés

Ugyan az EA elnöke, Andrew Wilson nem közölt tényleges adatokat, a Steam számai mindenki számára elérhetőek, és ezek is sikerről árulkodnak. A Mass Effect Legendary Edition esetében az egy időben játszó játékosok számának rekordja 59 817 volt, az EA Steamen elérhető játékai közül ennél jobb eredményt csak az Apex Legends tudott elérni.

Azt már tudjuk egy ideje, hogy készülnek új Mass Effect projektek, de mindig jó tudni, hogy az egyik kedvenc szériánk él és virul.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)