Hirdetés

A Mass Effect Miranda Lawson-ja ledobja a textilt

|

Sajnos nem annyira, mint az elvárható lenne, de még mindig többet látni, mint a játékban.

Hirdetés

A Mass Effect-ben Miranda nem csak a hangját kapta valódi hölgytől, hanem a külsejét is. Yvonne Strahovski volt a modell a virtuális személy megalkotásakor, úgyhogy aki talán szégyellné, hogy érzett némi kémiát Miranda iránt, az ne tegye.

Yvonne az októberi Maxim címlapján, és azt fellapozva is megtalálható viszonylag lenge öltözetben, de nincsenek kivillanó elsődleges nemi jellegek. Ugyanakkor vagyunk egy páran férfiak, akik szerint sokkal izgalmasabb az, amit nem látunk.

Mindenesetre a Mass Effect szereplője, és Yvonne kisasszony is kellően vonzó, és benne van a blokkónám kategóriában anélkül is, hogy bármi is szilikonból lenne rajta. A többi képet itt találjátok, illetve van egy kis mozgóképes anyag is a hírhez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)