Hirdetés

A Max Payne 3 is kap remake-et, de nem úgy, ahogy a legtöbben vártuk volna

|

A játék megjelenésének 10. évfordulója alkalmából a Rockstar egy meglepetéssel készült a sorozat rajongóinak.

Hirdetés

A Rockstar Games idén áprilisban jelentette be, hogy a Remedy Entertainment együttműködésével a Max Payne első része, és a Max Payne 2: The Fall of Max Payne is meg fognak jelenni újabb kiadásban. A remake-ek PC-re, Xbox Series X|S-re és PlayStation 5-re is elkészülnek, de a széria rajongótáborának mégis lehet hiányérzete. A Max Payne 3 felújított változatáról ugyanis egy árva szó sem esett.

Egyelőre nem tervezi új köntösben piacra dobni a címszereplő utolsó kalandját a Rockstar, viszont a játék 10. évfordulójának alkalmából felújítja és bővíti az alkotás hivatalos zenei összeállítását. (Mi ezzel az írással emlékeztünk meg a Max Payne 3-ról.)

Hirdetés

Annak idején a Max Payne 3 zenéjéért a HEALTH zenekar felelt, akik ezúttal is visszatérnek a produkcióhoz, és még olyan dalokat is hallhatunk majd, amik eredetileg nem voltak elérhetőek. Ha valaki szeretne nosztalgiázni, íme egy kis ízelítő.

A Max Payne 3 OST remake várhatóan még ebben az évben meg fog jelenni a streaming platformokon, de megvásárolható lesz bakelitlemezes kiadásban is.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)