Hirdetés

A Megaupload után a FileSonic vérezhet el?

|

A MegaUploadnál történt letartóztatás és az oldal bezárása után a FileSonic nem várta meg, hogy ott is kopogtasson az FBI - saját magát korlátozta le.

Hirdetés

Egyelőre nem bezárásról van szó, de a változás sokakat érint, és az oldal jövőjét is alapvetően eldöntheti: a FileSonic online fájltároló szolgáltatás üzemeltetője ugyanis mostantól letiltotta a felhasználók közötti fájlmegosztást.

A cég, mely Hong Kongban és az Egyesült Királyságban is rendelkezik képviselettel, egy bannert helyezett el honlapján, amire rákattintva azt írja, hogy a FileSonic-on valamennyi megosztásra alkalmas szolgáltatást kikapcsoltak. "A FileSonic szolgáltatása a továbbiakban csak olyan fájlok feltölésére és letöltésére szolgál, amit személyesen te magad töltöttél fel".

A cikk folytatása a Computerworld oldalán található, kattins ide!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)