Hirdetés

A Megaupload után most a Hotfile került célkeresztbe

|

Hollywood nem áll meg, nem adja fel, nem elég neki egy győzelem. Most éppen a Hotfile oldalát akarják minden áron bezáratni.

Hirdetés

Nem mintha nem értenénk meg azt az oldalt, amelyik a folyamatos jogsértések miatt bevételtől esik el, de azért kezd egy kicsit inkvizíció érzése lenni a Motion Picture Association of America (MPAA) hadjáratának, ahol más lehetőség nincs is, mint a bezárás.

A Hotfile oldalán sok a warez, ezt mindenki tudja, fizetnek is a felhasználóknak a megosztásért, ez sem titok. Ugyanakkor az oldal most szeretne békét kötni, a de mohó és pénzsóvár gépezet ellen nincs nagyon sok esélye. A PC World beszámol a részletekről, a vádakról, valamint a Hotfile válaszlépéseiről, kattints ide, ha érdekel az ügy.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)