Hirdetés

A Metal Gear Solid V PS3-as verziójában mindenki leszerelte a nukleáris fegyvereket

|

Az előző generációs platform játékosai most tényleg megkaphatták a Nuclear Disarmament átvezetőt, melyet a PC-sek két éve véletlenül nézhettek meg.

Hirdetés

A Metal Gear Solid V Hideo Kojima és a Konami balhéja miatt végül szemmel láthatóan félkész állapotban jelent meg, azonban még ennek ellenére is voltak benne zseniális húzások és a legendás fejlesztőre jellemző easter eggek. Az egyik ilyen volt az a titkos átvezető, melynek csak akkor szabadott megjelennie, amikor minden játékos leszerelte a nukleáris tölteteit - ez most, 5 évvel a megjelenés után történt meg. 

Hirdetés

No azért nem kell aggódni, az MGSV Nuke watcher oldal szerint (a hír megírásának pillanatában) a PlayStation 4-en még 2496 nukleáris töltet van, az a szám PC-n 19209, tehát még több virtuális atomháborúra való robbanóanyag akad. Viszont az elmúlt időszakban annyira visszaesett a PS3 játékosok száma, hogy a megmaradtaknak sikerült minden atombombát hatástalanítani, így megkaphatták a Nuclear Disarmament átvezetőt:

A videót persze az adatbányászok már rég előásták a kódból, és a Konami egy baklövése folytán 2018-ban már a PC-s játékosok is láthatták egyszer, azonban felemelő úgy nézni, hogy valóban sikerült elérni az elsőre megvalósíthatatlannak tűnő eredményt. Persze mostanra visszaállt a világ rendje, ugyanis már PS3 platformon is 42 nukleáris töltetet mutat a hasznos kis weboldal.

Nektek melyek volt a kedvenc easter eggeitek játékokban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)