Hirdetés

A Metal: Hellsinger a zenerajongók Doomja lesz

|

A Metal: Hellsingerben extra pont jár azért, ha sikerül a fémzenével összhangban kibelezni az ellent.

Hirdetés

Ha már a poklok bugyrait kell járjuk, hogy ott megszabaduljunk mindenféle elvetemült ocsmányságtól, akkor ezt a legjobb metál zenére tenni - jól megtanultuk ezt a Doom szériától. Most azonban olyan játék érkezik, melyben nem csak a hangulat feltüzeléséért felelős az ütős ritmus, de ha összhangban darálunk vele, akkor előnyökhöz juthatunk. 

Hirdetés

A Metal: Hellsinger már címével sem rejti véka alá, hogy jócskán épít majd a zenére, ha pedig elolvassuk a játék Steamen található leírását, akkor látjuk, hogy igazából az egész kaland a zúzós dallamokra épül:

"Olts rettegést a a démonok szívébe, miközben átharcolod magad a pokol nyolc bugyrán. A Metal: Hallsinger egy ritmikus FPS, tele ördögi ellenfelekkel, hatalmas erejű fegyverekkel, és metál zenével. Indulj el egy pokoli útra, hogy megvalósítsd a legtisztább célt: a bosszút."

A játékot az a The Outsiders stúdió fejleszti, akik nemrég adtak hírt arról, hogy jegelik másik projektjüket, a szintén érdekes koncepciójú, vikinges Darkbornt. Reméljük a Metal: Hellsinger nem jut ugyanerre a sorsra. 

Nemrég egyébként egy másik játék, a BPM: Bullets Per Minute is hasonló koncepcióval rukkolt elő, és az előzetese alapján szerintem egy kicsit kreatívabban is ötvözi a zenei megoldásokat a pörgős akcióval, de persze az első benyomások sokszor vezethetnek távútra, így kivárjuk, míg mindkét kalandba behatóbban bepillanthatunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)