Hirdetés

A Metal Slug Tactics taktikai játékot csinál a klasszikus akció-platformerből

|

Azt már tudtuk egy ideje, hogy készül a következő Metal Slug, de azt nem, hogy a folytatás milyen formát ölt. A napokban ez is kiderült.

Hirdetés

A Metal Slug egy csodálatos akció-platformer volt, ami a '90-es évek elején hódította meg a gamer világot, és folytatásaival a 2000-es évek elején is aratott. A széria azóta több problémával is küszködött, de most új otthonra talált, és hamarosan újra hódítani indul a Metal Slug Tacticsszel. Az új móka egy stratégiai játék lesz, amiben Marcót, Erit, Fiót, és Tarmát vihetjük majd csatába.

Hirdetés

A fejlesztők kihívásokkal teli küldetéseket ígérnek, melyek a roguelite elemeknek köszönhetően sosem válnak majd unalmassá. A terep mindig változik, az ellenfeleink is kiszámíthatatlanok lesznek, így egy valódi taktikai RPG-re hajazó élményben lesz részünk.

A bejelentő trailer nagyjából megmutatja, hogy mire számíthatunk:

A Metal Slug Tactics megjelenési dátuma még nem ismert, PC-re a Steamen keresztül érkezik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)