Hirdetés

A Microsoft 74 újabb játéknál pörgette fel a fps-t Xboxon

|

Az FPS Boost funkció egyre több játékban válik elérhetővé, és ezúttal olyan címek is megkapták a lehetőséget, mint az Assassin's Creed Unity és a Far Cry 5.

Hirdetés

Ahogy megjelentek az újgenerációs konzolok, úgy érkeztek a fejlesztők által felturbózott játékok is. Rengeteg, a közelmúltban megjelent címből van már magasabb felbontású/fps számú változat, de a Microsoft saját megoldása ennél egy fokkal egyszerűbb.

Az Xbox FPS Boost a konzol mágiájának kihasználásával pörgeti fel a teljesítményt, ahogy ezt már láthattátok is 13 EA játéknál és egy rakás Bethesda címnél nemrégiben.

Hirdetés

Az FPS Boost által támogatott címek listája eddig 23-at számlált, de ez ma felugrott 97-re a most bejelentett 74 új szereplőnek köszönhetően. A legutóbbi frissítés hozzáadta a funkció által támogatott játékok felhozatalához az Assassin's Creed Unityt, a Deus Ex Mankind Dividedot, a Wastland 3-at és a Far Cry 5-öt is sok más mellett.

A teljes listát itt találjátok, amit már csak azért is érdemes meglesni, mert az Xbox oldalán fel van tüntetve, hogy a boost 60-ra vagy 120-ra pörgette fel kedvenc címeiteket - utóbbihoz értelemszerűen megfelelő tévé is szükséges.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)