Hirdetés

A Microsoft leszedi a dobozokról a ronda Optimised for Xbox Series X logót

|

Hallgatnak a játékosokra, az ormótlan matricával mégsem akarják elcsúfítani kedvenc játékaink borítóit.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy a PlayStation 5-ös játékok doboza annyit változik a PS4-es címekhez képest, hogy a felső kék csíkot fehérre cseréli a Sony, a Microsoft viszont gyakorlatilag egy az egyben megtartja a régi dizájnt, mindössze egy apró fekete sávban jelzi, hogy az adott játék Xbox One-on és Series X-en is futtatható, illetve egy elég méretes matricát is rányom a borítóképekre, amik azt hivatottak hirdetni, hogy Xbox Series X-re is optimalizálták a játékot.

Hirdetés

Ez utóbbi nem nyerte el mindenki tetszését, sokak szerint a hatalmas logó túl sokat takar ki a borítóképekből, és egyébként sem túlzottan mutatós. Nagyon úgy tűnik, hogy a Microsoft illetékesei hallgatnak a kritikus hangokra, mivel elvileg teljesen levakarták a dobozokról az Optimised for Xbox Series X logót.

Az alábbi két képen a Dirt 5 esetében nézhetitek meg az eredetileg tervezett felmatricázott, és az új, gigantikus plecsnitől mentes verziót.

Ti örültök ennek a változtatásnak, vagy egyáltalán nem is zavart titeket a dolog?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)