Hirdetés

A Microsoft bejelentette a Halo 4 gyűjtői kiadását

|

A Microsoft leleplezte az ősszel érkező Halo 4 speciális tartalmakkal és borítóval megtűzdelt gyűjtői kiadását.

Hirdetés

Bár a Halo negyedik epizódja a beszámolók alapján némileg eltér majd az eddigi fejezetektől, abban biztosak lehetünk, hogy a gyűjtői kiadás nagyon is hozza azt, amit megszoktunk a névtől.

A Halo 4: Limited Edition nem kevesebb, mint 100 dolláros áron kíván majd megvásárolható lenni, de ha nem sajnáljuk rá a zöldhasúakat, akkor a következő tartalmakkal leszünk gazdagabbak:

- War Games Map Packs: a gyűjtői változat kilenc új multiplayer térképet tartalmaz, amelyet három különálló részben tölthetünk majd le az Xbox Live-ról.

- Specializációk: idő előtt hozzáférhetünk hat különböző specializációhoz, melyeknek hála magasabb rangot és komolyabb felszereléseket érhetünk el a fejlődés során.

- Halo 4: Forward Unto Dawn - Egy 90 perces élőszereplős sorozat bővített változata, továbbá ehhez kapcsolódó Így készült videók, dokumentumfilmek, werkfilmek, stb.

- Letölthető tartalmak: Spartan IV páncél skin, Assault Rifle fegyver skin, exkluzív játékbeli embléma és különleges Xbox Live avatarok.

- Speciális tok: az alant látható speciális tokban érkezik a gyűjtői változat, kizárólag a Halo 4: Limited Edition számára készítve.

 

A Halo 4 idén novemberben örvendezteti meg a rajongók szívét, kizárólag Xbox 360 platformon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)