Hirdetés

A Microsoft boltja elspoilerezte, hogy mikor indul a Diablo 2: Resurrected bétája?

|

Talán hamarabb kipróbálhatjuk a Blizzard felújított klasszikusát, mint gondolnánk.

Hirdetés

Az év elején megtartott BlizzCon legizgalmasabb pillanata a kultikus akció-RPG, a Diablo II újrakevert változatának bejelentése volt, amelynek fejlesztése szépen halad - olyannyira, hogy áprilisban már az alfa verziót próbálgathatták a szerencsésebbek, amit aztán később fel is törtek a crackerek.

Azóta viszont nem sok fejlemény történt a projekt kapcsán, ha csak azt nem számítjuk, hogy egy hangulatos előzetes kíséretében megismerhettük a Diablo II: Resurrected megjelenési dátumát

Hirdetés

Igen ám, de mielőtt rátehetnénk a kezünket az ördögi felújításra, a Blizzard még sort kerít egy bétatesztre is. Ennek időintervallumáról egyelőre nem tettek említést a készítők, viszont lehetséges, hogy a Microsoft Store helyettük is megosztotta a vágyott információt: a Diablo II: Resurrected - Beta adatlapján ugyanis felbukkant egy dátum, konkrétan augusztus 17-e. Noha az említett adatot villámgyorsan eltávolították a felületről, a Reddit egyik felhasználója, crimson4649 még fürgébb volt, és sikerült fényképes bizonyítékot készítenie a bakiról. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A terméklapon található leírás szerint egyébként a béta résztvevői játszhatnak majd az öt kaszt egyikével, testre szabhatják karakterüket és természetesen megtapasztalhatják, hogy milyen a Diablo II kortalan játékmenete modern látvánnyal és hangzással. Hogy a bétát az egyre nagyobbra dagadó Activision Blizzard botrány mennyire befolyásolta, azt egyelőre nem tudjuk. A mobilos Diablo mindenesetre már nem jelenik meg idén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)