Hirdetés

A Microsoft Flight Simulator játékbeli piacterén modokkal kereskedhetünk

|

Az Asobo Studio tisztában van azzal, hogy mennyire kreatív a közösség, így tervben van egy igencsak hasznos funkció.

Hirdetés

Továbbra is szépen halad az elképesztő látványvilágot és realisztikus repülési élményt ígérő Microsoft Flight Simulator fejlesztése, ami így a tervek szerint még a nyáron meg is fog jelenni. Jó eséllyel már az alapjátékban is lesz annyi tartalom, hogy ne unatkozzanak a virtuális pilóták, de szerencsére számíthatunk majd rajongói kiegészítésekre is, amelyek bizonyos esetekben még jobbá tehetik az élményt.

Hirdetés

A fejlesztők pedig a jelek szerint nem akarnak a rajongók útjába állni, sőt, egyenesen támogatják is majd a munkájukat a Marketplace Partner Program nevezetű kezdeményezéssel. Ennek az a lényege, hogy a jóváhagyott modderek egy játékbeli piactéren keresztül árusíthatják alkotásaikat, így a pilóták viszonylag pofonegyszerűen beszerezhetik majd a kívánt kiegészítéseket.

Eleinte nagy valószínűséggel csak limitált számú partnernek fogja ezt engedélyezni az Asobo, de szerencsére bárkinek megvan a lehetősége arra, hogy csatlakozzon, ráadásul a modderek szabhatják meg, milyen árat kérnek alkotásukért. A piactéren keresztül pedig többek között azt is figyelemmel lehet majd követni, hogyan teljesít egy adott mod, szóval elég hasznos rendszernek ígérkezik ez.

A Microsoft Flight Simulator augusztus 13-án debütál PC-n, és valamikor később remélhetőleg Xbox One-on is. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)